Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: ToituminePerioodikaTervis

Toitumise kunst: mida, millal ja kuidas süüa


„Toitumise kunst: mida, millal ja kuidas süüa” on ajakiri sarjast National Geographic. Ajakirja seisukord: uus.

Toitumise kunst: mida, millal ja kuidas süüa kaanepilt – front cover

Hind: 12.90


Peatoimetaja: Erkki Peetsalu.


Inglise keelest tõlkinud Marina Maran.


Toimetanud Marina Maran. Keeletoimetaja: Margit Raias. Kujundanud Sven Puusepp.


Sarja nimetus: National Geographic.




„Toitumise kunst: mida, millal ja kuidas süüa” – tutvustus


Eriväljaanne „Toitumise kunst: mida, millal ja kuidas süüa” annab head nõu tervise ja toitumisega seoses.

Õige ajastuse meetod ei ole nii range, et sa peaksid vohmima iga päev kell 10.23 mustikaid või sööma kell 16.07 kausitäie spinatit. Selle asemel õpid oma söömisharjumuste abil keha ööpäevarütmi niimoodi ära kasutama, et toitu kõige paremini omastada ja sellest kõige rohkem kasu saada.


Ajakirjaga „Toitumise kunst: mida, millal ja kuidas süüa” seonduvad märksõnad: toitumine, tervis, ajakirjad



Ajakirja „Toitumise kunst: mida, millal ja kuidas süüa” tehnilised andmed


„Toitumise kunst: mida, millal ja kuidas süüa” on ajakiri, 104 lk; 20,5 × 27,7 cm; ↔ 0,5 cm; 240 g.


Ajakiri „Toitumise kunst: mida, millal ja kuidas süüa” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.


Ajakirja „Toitumise kunst: mida, millal ja kuidas süüa” ilmumisandmed: Äripäev, 2024

Ostke ajakiri „Toitumise kunst: mida, millal ja kuidas süüa” hinnaga 12.90



Veel üllitisi „Toitumise kunst: mida, millal ja kuidas süüa” autori(te)lt:





Raamatuga „Toitumise kunst: mida, millal ja kuidas süüa” samast sarja(de)st:





Soovitame lisaks väljaandele „Toitumise kunst: mida, millal ja kuidas süüa” vaadata ka neid trükiseid:


Antidieet
Antidieet

19.91


Tige kokk
Tige kokk

22.50






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525