„Toit & Trend november–detsember 2017” on ajakiri. Ajakirja seisukord: uus.
Hind: 2.49
Peatoimetaja: Tiina Laanem.
Toimetanud Esta Hainsalu, Heidi Vihma. Kujundanud Gert Laanemets.
Kodune gurmee
Aastalõpp läheneb ja meeleolukad hetked muutuvad üha sagedasemaks. Loodetavasti tekib igaühel võimalus võtta argiaskeldustes pisutki aega maha ning veeta mõni kodune päev mõnusalt lähedaste seltsis. Kas katta seejuures traditsiooniline talvepühade laud või ihkab hing tänavu midagi teistsugust? Toit & Trend pakub rohkelt valikuid mõlemal juhul.
Fookuses on külmlaua kuningas kala. Soola-heeringata ei kujuta hästi ette ühtki pidulauda. Kui aga tavapärane heeringas-hapukoor-sibul ei ahvatle, võib valmistada külmlaua klassikalistest komponentidest hoopis lihtsa soolase tordi või pakkuda muud soola-, suitsu-ja marineeritud kala uudsel moel.
Pidulikule lauale sobivad suurepäraselt ka mereannid, mille valik on aasta-aastalt muutunud järjest paremaks. Miks mitte hellitada end pidupäevadel austrite, kaheksajalgade, värske tuunikala või kammkarpidega. Need vajavad üldjuhul üsna vähe valmistamisvaeva ja koostisosi. Peaasi on üle saada kõhklusest, mis võib eksootilisema mereanniga esimest korda kokku puutudes asjatult segada.
Kuna eestlaste traditsiooniline jõuluaegne pidulaud kipub oma käikuderohkuselt ja maitse-külluselt olema õige lähedal keskaegsete aristokraatide igapäevastele söömingutele, tasub end vahepeal kostitada kergemate paladega. Kuidas oleks talviselt praksuvate lillkapsapuude, röstitud sidruni ja laimi marinaadis juustu või kikerherne-ingveriküpsistega? Tuttavatele ja võib-olla pisut igavaks muutunud talvejookidele saab aga anda särtsu juurde üllatavaid koostisosi lisades. Kui kõigile ponnistustele vaatamata tundub ikka, et midagi jääb nagu puudu, leiab seekordsest ajakirjast lihtsa valemi, kuidas pidusööki tõeliselt nautida.
Hoole ja armastusega tehtud road tulevad mõnikord nii ilusad, et neid ei raatsigi süüa. Ent kes on öelnud, et toit ei võiks olla ilus? Pigem vastupidi. Ahvatleva välimusega soolased ja magusad ampsud lisavad pühadehõngu luksuslikku kuninglikkust.
Julget pealehakkamist ning mõnusaid gurmee-elamusi!
– Andrija Arro, Rimi Eesti Food AS-i turundus- ja kommunikatsioonijuht
Ajakirjaga „Toit & Trend november–detsember 2017” seonduvad märksõnad: toiduvalmistamine, toiduretseptid, ajakirjad, jõulud
„Toit & Trend november–detsember 2017” on ajakiri, 122 lk; 21,5 × 27,5 cm; ↔ 0,5 cm; 255 g.
Ajakiri „Toit & Trend november–detsember 2017” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.
Ajakirja „Toit & Trend november–detsember 2017” ilmumisandmed: Rimi Eesti Food AS, 2017
Ostke ajakiri „Toit & Trend november–detsember 2017” hinnaga 2.49
Maailma parim liivaloss
13.93
Liisu laseb jalga
19.91
Paleo toitumine
27.97
Vana aja retseptiraamat
24.74
Kulinaaria: õpik
17.97
Salat, mu arm
27.97
Supra
24.90
Nadja Viinis
15.90
Hullult hõrgud hoidised
23.93
Paastuköök
19.79
Pioppi dieet
24.94
100 võikreemist lille
24.42
Hoidistaja salaraamat
17.97
Toit, kirg
21.70
Toiduga vähi vastu
34.94
100 magustoitu
15.95
Minu pidu
12.90
Veise- ja lambaliharoad
24.90
Eesti kokkade kokaraamat
19.90
Võileivad
1.40
Talvesmuutid
26.96
Söö end terveks
7.90
Jõulud
14.74
Lean in 15
19.91
Tulge külla!
24.90
Taimetoidud
21.90
Väike kringliraamat
23.93
Armastusega Kihnust
23.93
Setost saarteni
21.70
Väike marjakoogiraamat
21.70
Õunatoidud
11.90
Tänavatoit
21.70
Hiina toidud
12.92
Kalakoka ABC
12.92
Sahver: hoidised
14.74
Minu India köök
19.99
Osta 5
19.95
Kohupiim ja kodujuust
12.50
Brokoli ja lillkapsas
12.90
Söögivahetund
24.90
Räim ja heeringas
21.70
Ideaalvormi teejuht
17.97
Kaval kokk
16.96
Väega toidud
21.70
Salatit? Alati!
27.97
Kirss tordil
24.94
© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525