Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: KokaraamatudToiduained, joogidJahindus, kalandus, korilus

Suitsutamine
Liha, vorst, kala


„Suitsutamine” on pehmekaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.

Suitsutamine Liha, vorst, kala kaanepilt – front cover


Autor: Egon Binder.


Saksa keelest tõlkinud Medea Jerser.


Originaali pealkiri: Räuchern. Fleich, Wurst, Fisch.





„Suitsutamine” – tutvustus


Eestlane on teada-tuntud suitsutamise sõber. Ei möödu ühtegi suuremat aiapidu, kus ei tehtaks suitsusinki, kala, kana või vorsti. Raamat „Suitsutamine: liha, vorst, kala” käsitleb põhjalikult erinevaid suitsutamismeetodeid nagu külm-, soe-, ja kuumsuitsutamine ning ka erinevaid võimalikke suitsutamise kohti nagu tünn, ahi, lõke, grill jne. Rohkete värvipiltidega illustreeritud raamatus „Suitsutamine: liha, vorst, kala” on jooniseid ja õpetusi spetsialistidelt edukalt toimiva suitsuahju ehitamiseks.

Raamat „Suitsutamine: liha, vorst, kala” käsitleb erinevaid suitsutamismeetodeid ning ka erinevaid suitsutamiskohti. Selgitatud on ka suitsutamisele eelnevaid tööprotsesse.



Raamatu „Suitsutamine” sisukord

Raamatu „Suitsutamine” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Suitsutamine” seonduvad märksõnad: suitsutamine, liha, vorstid, lihatooted, kalad (zool.), kalatooted, säilitamine (toit.), käsiraamatud, toiduretseptid



Raamatu „Suitsutamine” tehnilised andmed


„Suitsutamine” on pehmekaaneline raamat, 102 lk; 12,9 × 18,9 cm; ↔ 0,7 cm; 182 g.


Raamat „Suitsutamine” on hetkel laost otsas.


Raamatu „Suitsutamine” ilmumisandmed: Lindemont, 2005


ISBN/EAN: 9789949130641 (9949-13-064-6)



Veel üllitisi „Suitsutamine” autori(te)lt:





Soovitame lisaks väljaandele „Suitsutamine” vaadata ka neid trükiseid:


Supra
Supra

24.90


Minu pidu
Minu pidu

12.90


Jõulud
Jõulud

14.74


Osta 5
Osta 5

19.95






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525