NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.
NB! Raamatust „Soojendavad toidud” on saadaval rohkem kui üks variant.
Palun vaadake täpsemat infot altpoolt.
„Soojendavad toidud” on ajakiri sarjast Oma Maitse eri!. Ajakirja seisukord: uus.
Hind: 14.74
Peatoimetaja: Siiri Kirikal. Tekstide autorid: Külli Holsting, Rene Bürkland, Rita Osa.
Keeletoimetaja: Margit Arndt-Kalju. Kujundanud Gert Laanemets.
Sarja nimetus: Oma Maitse eri!.
Soe suvi muudab ihaldusväärseks värske kurgi, arbuusi ja igat laadi rohelised salatid ehk siis värske ja vesise kraami. Talvel kulub soojatunde loomiseks rohkem energiat ja siis ainult veejoomisest piltlikult öeldes ei piisa. Vanas Hiinas on aastaaegade söömise põhitõed väga hästi ära seletatud ja toiduained liigitataksegi lausa kaheks – jahutavad ja soojendavad toiduained.
Niisiis – keskendume mahukas ajakirjas talvisele söömisele ja toiduainetele, mille omadused kas säilitavad kehas vett või hoopis väljutavad seda. Ka toiduvalmistamise viis on määrava tähtsusega. Intuitiivselt võid juba aimata, et küpsetamine ja hautamine on eriti soojendavaid omadusi esile toovad meetodid, keetmine aga vähem soojendav ja toortoit hoopis jahutavate omadustega.
Kogu teoreetilisel maastikul orienteerumine võtab veidike aega, aga oleme püüdnud Hiina söömisteooriad võimalikult lihtsalt lahti seletada meie söömiskultuurile omaste terminitega. Ja last but not least – talvel on hästi söömine tähtis ka sellepärast, et kevadeks ei oleks meie meeled ja kehad kurnatud ja väsinud, vaid taluksid uue saagi tulekut tüünelt ja sujuvalt.
„Soojendavad Toidud” katavad laua nii söömistarkuse kui heade maitsetega. Soovitusi ja nõuandeid jagavad eriajakirjas oma ala tipp-professionaalid: Hiina meditsiini arst Rene Bürkland ja toitumisterapeut Külli Holsting.
Ajakirjaga „Soojendavad toidud” seonduvad märksõnad: toiduvalmistamine, toiduretseptid, ajakirjad, jõulud
„Soojendavad toidud” on ajakiri, 138 lk; 21,1 × 28,0 cm; ↔ 0,5 cm; 294 g.
Ajakiri „Soojendavad toidud” on Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.
Ajakirja „Soojendavad toidud” ilmumisandmed: Ekspress Meedia, 2022
Ostke ajakiri „Soojendavad toidud” hinnaga 14.74
Keeletoimetaja: Margit Arndt-Kalju. Kujundanud Gert Laanemets.
Asub Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.
Ostan selle eksemplari hinnaga 7.49
Ahjuroad
14.74
Grill
14.74
Küpsetised 2
14.74
Tervislikud Toidud
9.99
Oma Maitse, mai 2022
5.99
Retroküpsetised
14.74
Toidutare.ee hitid
17.97
Paleo toitumine
27.97
Vana aja retseptiraamat
24.74
Kulinaaria: õpik
17.97
Salat, mu arm
27.97
Supra
24.90
Nadja Viinis
15.90
Hullult hõrgud hoidised
23.93
Paastuköök
19.79
Pioppi dieet
24.94
100 võikreemist lille
24.42
Hoidistaja salaraamat
17.97
Toit, kirg
21.70
Toiduga vähi vastu
34.94
100 magustoitu
15.95
Minu pidu
12.90
Veise- ja lambaliharoad
24.90
Eesti kokkade kokaraamat
19.90
Võileivad
1.40
Talvesmuutid
26.96
Söö end terveks
7.90
Jõulud
14.74
Lean in 15
19.91
Tulge külla!
24.90
Taimetoidud
21.90
Väike kringliraamat
23.93
Armastusega Kihnust
23.93
Setost saarteni
21.70
Väike marjakoogiraamat
21.70
Õunatoidud
11.90
Tänavatoit
21.70
Hiina toidud
12.92
Kalakoka ABC
12.92
Sahver: hoidised
14.74
Minu India köök
19.99
Osta 5
19.95
Kohupiim ja kodujuust
12.50
Brokoli ja lillkapsas
12.90
Söögivahetund
24.90
Räim ja heeringas
21.70
Ideaalvormi teejuht
17.97
Kaval kokk
16.96
Väega toidud
21.70
Salatit? Alati!
27.97
Kirss tordil
24.94
Koogiga pai
24.90
Võileivatordid
24.90
© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525