Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: Toiduained, joogidKokaraamatud

Sealihaõpik retseptidega
Sealiha
Healiha


„Sealihaõpik retseptidega” on brošüür. Brošüüri seisukord: vähekasutatud.


Sealihaõpik retseptidega Sealiha Healiha kaanepilt – front cover

Hind: 1.71






„Sealihaõpik retseptidega” – tutvustus


Miks sealiha on hea liha? Linnuliha peetakse kõige väiksema rasvasisaldusega lihaks, kuid numbreid vaadates selgub, et sea- ja linnuliha on rasvasisalduse osas täiesti võrreldavad. Näiteks on seasisefilees vaid 6% rasva, samuti sisaldab sealiha rohkem valku, tsinki ja magneesiumi.

Seavälisfilee on ühtlase lõikepinna ja korrapärase välimusega puhas tailiha. Fileed kattev kelmekiht tasuks jätta liha külge kaitsmaks õrna välisfileed, muidu kaotab niigi väherasvane liha (rasvasisaldus vaid 6%) väärtuslikke lihamahlu. Parim praadimiseks ja grillimiseks.

Sisefilee on hinnalisim osa seast. Praktiliselt puhas tailiha, mis ainult 6% rasvasisaldusest hoolimata on ometi hästi pehme ja maitsev. Sobib grillimiseks, küpsetamiseks, praadimiseks ning vokiroogadesse.


Brošüüriga „Sealihaõpik retseptidega” seonduvad märksõnad: sealiha, lihatoidud, toiduvalmistamine, toiduretseptid



Brošüüri „Sealihaõpik retseptidega” tehnilised andmed


„Sealihaõpik retseptidega” on brošüür, 16 lk; 20,1 × 14,8 cm; ↔ 0,1 cm; 22 g.


Brošüür „Sealihaõpik retseptidega” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.


Brošüüri „Sealihaõpik retseptidega” ilmumisandmed: Eesti Toiduainetööstuse Liit, 2010

Ostke brošüür „Sealihaõpik retseptidega” hinnaga 1.71



Soovitame lisaks väljaandele „Sealihaõpik retseptidega” vaadata ka neid trükiseid:


Supra
Supra

24.90


Jõulud
Jõulud

14.74


Osta 5
Osta 5

19.95


Mate
Mate

24.90






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525