Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: Õpikud

Restoraniteenindus


„Restoraniteenindus” on pehmekaaneline raamat. Raamatu seisukord: sisult uus, kaaned vähekasutatud.

Restoraniteenindus kaanepilt – front cover


Autorid: Anne Roosipõld, Maie Kotkas.


Kaane kujundanud Marge Pent. Fotod: Sandra Urvak.




„Restoraniteenindus” – tutvustus


Selles õpikus on vajalikku materjali nii kelneri- ja ettekandjaõpilasele kui ka ettevõtte juhile.

• Iseloomustatakse eri liiki restorane ning tutvustatakse kliendikeskse teenindamise üldpõhimõtteid.
• Vaadeldakse erineva suurusega restoranide organisatsioonilist ülesehitust.
• Tutvustatakse teenindajate ametijuhendeid ja töökohustusi.
• Antakse ülevaade saalitöö korraldusest, kelnerile esitatavatest nõuetest ning kelneritöö iseärasustest.
• Räägitakse eriteenindusest ning rahvusköökide iseärasustest.
• Raamatus „Restoraniteenindus” on bankette ja peolaudu käsitlev osa ning baaritööd tutvustav peatükk.
• Lisadest saab teavet toiduvalmistamisel kasutatavatest mereandidest ning köögi- ja puuviljade kasutamise viisidest, kirjas on nimetuste vasted inglise, prantsuse, saksa ja soome keeles.

Õpik „Restoraniteenindus” vastab majutamise ja toitlustamise erialade riiklikule õppekavale. Teenindamist käsitleva põhiosa puhul on arvestatud kelneri kutsestandardi nõudeid.

Autoritel Maie Kotkasel (Tallinna Majanduskool) ja Anne Roosipõllul (Mainori Kõrgkool) on nii erialase tegevtöö kui ka koolitamise pikaajalised kogemused.



Raamatu „Restoraniteenindus” sisukord

Raamatu „Restoraniteenindus” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Restoraniteenindus” seonduvad märksõnad: restoranid, teenindus, töökorraldus, toitlustamine, toit, joogid, serveerimine, õpikud



Raamatu „Restoraniteenindus” tehnilised andmed


„Restoraniteenindus” on pehmekaaneline raamat, 296 lk; 21,1 × 27,0 cm; ↔ 1,8 cm; 873 g.


Raamat „Restoraniteenindus” on hetkel laost otsas.


Raamatu „Restoraniteenindus” ilmumisandmed: Argo, 2010


ISBN/EAN: 9789949438846 (978-9949-438-84-6)



Raamatust „Restoraniteenindus” on olemas ka järgmised eksemplarid


Restoraniteenindus
Pehmekaaneline raamat.
296 lk; 21,1 × 27,0 cm; ↔ 1,8 cm; 873 g.
Seisukord: uus.
Ilmumisandmed: Argo, 2010

Autorid: Anne Roosipõld, Maie Kotkas.


Kaane kujundanud Marge Pent. Fotod: Sandra Urvak.


Kahjuks hetkel laost otsas.





Soovitame lisaks väljaandele „Restoraniteenindus” vaadata ka neid trükiseid:






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525