„Praktiline kulinaaria: kõrgkooliõpik” on pehmekaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.
Autorid: Anne Kersna, Indrek Kivisalu, Liis Animägi, Maire Merits, Õnnela Muuga, Sirje Rekkor.
Kujundanud Maria Vaisma.
Mitu põlvkonda kokkasid on välja kujundanud kulinaaria kullafondi, milles peab orienteeruma iga endast lugu pidav restoranikokk. Need retseptid pärinevad eri maade köökidest ning on omakorda inspireerinud looma uusi retsepte. Muutub ju kokakunst pidevalt, kasutusele võetakse üha uusi toidutegemise viise ja võtteid, tooraineid, seadmeid ning töövahendeid. Muutuvad ka klientide vajadused ja soovid, kaovad vanad ja tekivad uued toidutrendid.
Sellesse õpikusse on koondatud nii klassikalise kulinaaria kullafondi kuuluvad kui ka moeroogade ning Eesti traditsioonilise köögi professionaalsed retseptid. Suurt tähelepanu on pööratud koka töös olulistele teadmistele töövahenditest ja -võtetest, töökorraldusest, ohutusest ja esmaabist ning tootearendusest. „Praktiline kulinaaria” on toitlustusala õppijaile abiks toiduvalmistamise praktiliste oskuste arendamisel ning töötavatele kokkadele meisterlikkuse lihvimisel ja tootearendusel.
Õpikut „Praktiline kulinaaria” on soovitav kasutada koos kirjastuse Argo „Kulinaaria” õpikuga.
Raamatu „Praktiline kulinaaria: kõrgkooliõpik” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.
Raamatuga „Praktiline kulinaaria: kõrgkooliõpik” seonduvad märksõnad: kokandus, toiduvalmistamine, toiduretseptid, kutsekooliõpikud
„Praktiline kulinaaria: kõrgkooliõpik” on pehmekaaneline raamat, 248 lk; 21,2 × 27,0 cm; ↔ 1,5 cm; 726 g.
Raamat „Praktiline kulinaaria: kõrgkooliõpik” on hetkel laost otsas.
Raamatu „Praktiline kulinaaria: kõrgkooliõpik” ilmumisandmed: Argo, 2013
ISBN/EAN: 9789949527014 (978-9949-527-01-4)
Kulinaaria: õpik
17.97
Eesti rahvusköök
14.74
Kulinaaria
21.21
Poole tunni toidud
17.97
Seto köök: põlvest põlve
36.95
Õllega köögis
24.94
Beer in the kitchen
24.94
Kulinaaria
16.96
Teenindamise kunst
19.91
Hakkliha
19.90
Lihtne ja tervislik
24.74
Katame laua
23.93
Selvelauad
27.97
Eesti rahvusköök
24.94
Kulinaaria
17.97
Poole tunni toidud
24.90
Paleo toitumine
27.97
Vana aja retseptiraamat
24.74
Salat, mu arm
27.97
Supra
24.90
Nadja Viinis
15.90
Hullult hõrgud hoidised
23.93
Paastuköök
19.79
Pioppi dieet
24.94
100 võikreemist lille
24.42
Hoidistaja salaraamat
17.97
Toit, kirg
21.70
Toiduga vähi vastu
34.94
100 magustoitu
15.95
Minu pidu
12.90
Veise- ja lambaliharoad
24.90
Eesti kokkade kokaraamat
19.90
Võileivad
1.40
Talvesmuutid
26.96
Söö end terveks
7.90
Jõulud
14.74
Lean in 15
19.91
Tulge külla!
24.90
Taimetoidud
21.90
Väike kringliraamat
23.93
Armastusega Kihnust
23.93
Setost saarteni
21.70
Väike marjakoogiraamat
21.70
Õunatoidud
11.90
Tänavatoit
21.70
Hiina toidud
12.92
Kalakoka ABC
12.92
Sahver: hoidised
14.74
Minu India köök
19.99
Osta 5
19.95
Kohupiim ja kodujuust
12.50
Brokoli ja lillkapsas
12.90
Söögivahetund
24.90
Räim ja heeringas
21.70
Ideaalvormi teejuht
17.97
Kaval kokk
16.96
Väega toidud
21.70
Salatit? Alati!
27.97
Kirss tordil
24.94
Koogiga pai
24.90
Võileivatordid
24.90
Rõõm toidust
24.74
© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525