„Nauding köögiviljadest” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.
Hind: 29.92
Autor: Triin Muiste.
Kujundanud Aila Utsu-Püttsepp. Fotod: Kairi Naha, Liisi Laanemäe, Liisi Viiding.
Kas teadsid, et peaaegu 70% eestlastest sööb alla 300 g köögivilju päevas, ehkki neid tasuks süüa vähemalt 500 g? Miks köögiviljad üldse nii olulised on?
Köögiviljad sisaldavad rikkalikult ühendeid, mis hoiavad seedimise korras, aitavad kaasa kehakaalu langusele ning vähendavad südame-veresoonkonnahaiguste- ning vähiriski. Lisaks toetavad ka meie immuunsüsteemi.
Toitumisterapeudina oma tööd tehes olen sageli märganud, et inimeste tervisemured on tihti tingitud sellest, et nad tarbivad liiga vähe köögivilju. Põhjusi jagub: kiire elutempo, harjumuste puudus, oskamatus valmistada eri köögiviljadest maitsvaid ja vaheldusrikkaid toite. Kohtumiselt lahkuvad kliendid aga teadmisega, et täiesti võimalik on hakata sööma tunduvalt rohkem aiavilju, kui teha (toitumis) muudatusi sammhaaval, ent järjepidevalt ning katsetades üha uusi ja uusi võimalusi ning retsepte.
Tänu mu klientidele alustasin paar aastat tagasi viie köögivilja väljakutsega. See on 21 päeva kestev seiklus, kus osalejad õpivad tundma mitte viit, vaid vähemalt 21 erinevat köögivilja. Samuti olen igaks proovilepanekuks mõelnud välja uusi retsepte. Niimoodi kogunes neid ühel hetkel päris palju. Kuna selgus, et inimestele mu retseptid meeldivad, tekkiski selline vahva soov need raamatusse panna.
Põhitoidukordade planeerijatel soovitan alati mõelda taldrikureeglile (ehk pool taldrikust moodustavad köögiviljad, ühel veerandikul on valk: liha, kala, muna, piimatooted, kaunviljad; teisel veerandikul aga süsivesikud: kartul jt tärkliserikkad köögi- ja teraviljad), sest just selline toitumine annab meile energiat, aitab püsida heas vormis ning toetab tervist.
Teisalt ei maksa aga ära unustada toidust saadavat naudingut. Just nauding on see, mis paneb me silmad särama ja tekitab hea enesetunde. Ei pea ju pugima ainult keedetud porgandit, sest keegi väitis, et see on kasulik. Raamatu „Nauding köögiviljadest” retseptides olengi püüdnud need kaks poolt ühildada, sest kui maitsenauding tuleb tervislikust toitumisest, on kasu ju mitmekordne.
Raamatu „Nauding köögiviljadest” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.
Raamatuga „Nauding köögiviljadest” seonduvad märksõnad: toiduvalmistamine, köögiviljatoidud, tervislik toitumine, kokaraamatud
„Nauding köögiviljadest” on kõvakaaneline raamat, 192 lk; 17,7 × 24,7 cm; ↔ 1,6 cm; 592 g.
Raamat „Nauding köögiviljadest” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.
Raamatu „Nauding köögiviljadest” ilmumisandmed: Triinu toidumaailm OÜ, 2022
ISBN/EAN: 9789916414729
Ostke raamat „Nauding köögiviljadest” hinnaga 29.92
Taimetoidud
21.90
Mesi: tarust taldrikule
19.91
Taimne toidulaud
22.99
Hernest omletti!?
24.90
Tervislikult maiustades
19.99
2 mangot ja 5 uba
14.90
Taimsed argiroad
11.90
Rohenäpu kokaraamat
17.97
Roheline 24/7
24.74
Vegetaarsed grilltoidud
19.79
Toortoit
17.90
Armastades taimetoitu
26.96
Tähtpäevad taimetoiduga
24.94
Tervisele pai
21.70
Taimetoidud kõigile
18.81
Taimetoidud
22.70
Taimetoiduga terveks
21.70
Taimsed pärimustoidud
24.74
Maru maitsete maailm
35.95
Kodune idandamine
34.90
„Aluseline 5”-dieet
29.97
Taimsed õhtusöögid
27.97
Vegeherkkuja
24.90
40 tervisepäeva
22.99
Väikesed veganid
21.70
Suur kartuliraamat
19.91
Brantš
19.19
Pähkliraamat
16.90
Vegan On The Go
15.95
Kurk salatisse ja purki
14.94
Veggie, December 2015
12.90
Veggie, December 2016
12.90
© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525