Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: Hoidised, toiduainete säilitamineKokaraamatudToiduained, joogid

Liha soolamine ja suitsutamine: singist ribini


„Liha soolamine ja suitsutamine: singist ribini” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.

Liha soolamine ja suitsutamine: singist ribini kaanepilt – front cover

Hind: 37.97


Autor: Bernhard Gahm.


Saksa keelest tõlkinud Kerstti Kittus.


Originaali pealkiri: Fleisch pökeln und räuchern.


Toimetanud Viivika Rõuk.




„Liha soolamine ja suitsutamine: singist ribini” – tutvustus


Kui te ei soovi lihatooteid poest osta, vaid eelistate omakasvatatud või teada-tuntud talu loomi, sest teile on tähtis, kuidas neid peeti ja millega söödeti, siis pakub liha soolamine ja suitsutamine teile võimalust valmistada kodus kvaliteetseid toiduaineid. Asjaarmastajast lihameister saab lihatooteid valmistada oma maitse järgi ja kuigi tegemist pole väga levinud hobiga, on see harrastus hea võimalus argistressi maandada. Omavalmistatud lihatoodetega rikastate perekonna toidulauda, loote koju tagavarad ja hoiate raha kokku. Kui lihameistritarkusi on omandatud piisavalt palju, võite sugulasi, sõpru ja kolleege üllatada koduse soolaliha või suitsusingiga.



Raamatu „Liha soolamine ja suitsutamine: singist ribini” sisukord

Raamatu „Liha soolamine ja suitsutamine: singist ribini” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Liha soolamine ja suitsutamine: singist ribini” seonduvad märksõnad: liha, toiduainete töötlemine, säilitamine (toitlustus), suitsutamine, soolamine (toit), konserveerimine (toitlustus), lihatoidud, sink, toiduvalmistamine, hoidised, toiduretseptid, käsiraamatud



Raamatu „Liha soolamine ja suitsutamine: singist ribini” tehnilised andmed


„Liha soolamine ja suitsutamine: singist ribini” on kõvakaaneline raamat, 128 lk; 17,5 × 24,2 cm; ↔ 1,3 cm; 429 g.


Raamat „Liha soolamine ja suitsutamine: singist ribini” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Liha soolamine ja suitsutamine: singist ribini” ilmumisandmed: Sinisukk, 2012


ISBN/EAN: 9789949148813 (978-9949-14-881-3)

Ostan „Liha soolamine ja suitsutamine: singist ribini” hinnaga 37.97



Soovitame lisaks väljaandele „Liha soolamine ja suitsutamine: singist ribini” vaadata ka neid trükiseid:


Gurmeeaed
Gurmeeaed

25.95


Hoidised
Hoidised

34.94


Hoidised
Hoidised

34.94


Teeme ise
Teeme ise

24.94


Hoidised
Hoidised

21.70


Hoidised
Hoidised

21.70


Hoidised
Hoidised

14.94






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525