„Knife Skills” on ümbrispaberiga kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: vähekasutatud.
Chopping, slicing, dicing, carving, filleting, and boning – knife skills are fundamental to good cooking, and this is the first book to demonstrate every technique with clear step-by-step colour photographs. It is written by two Michelin-starred chefs, Marcus Wareing and Shaun Hill, Charlie Trotter, and Lyn Hall from the renowned La Petite Cuisine School of Cooking, you can rest assured that your knife skills will be perfected.
Raamatu „Knife Skills” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.
About the Author
Marcus Wareing: Mitchelin star holder, winner Great British Menu, Best Dessert, protege of Gordon Ramsey, and one of Britain’s most acclaimed young chefs – he’s chef patron at Petrus. His TV work includes The Great British Menu 2 and Saturday Kitchen. His first book How to Cook the Perfect was published in 2007. Marcus lives in London. Charlie Trotter opened Charlie Trotter’s in Chicago, now recognized as one of the finest restaurants in the world. He’s the author of 11 cookery books, hosts the TV series The Kitchen Sessions and produces a line of gourmet products. Shaun Hill’s dedication to perfection and encyclopedic knowledge of gastronomy won his restaurant, The Merchant House in Ludlow, a Michelin star almost on the day it opened. He now divides his time between The Glasshouse in Worcester and London where he consults for Fortnum and Mason.
„Knife Skills” on ümbrispaberiga kõvakaaneline raamat, 224 lk; 17,7 × 22,4 cm; ↔ 2,1 cm; 734 g.
Knife Skills „Knife Skills” on Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.
Raamatu „Knife Skills” ilmumisandmed: Dorling Kindersley, 2008
ISBN/EAN: 9781405328302 (978-1-4053-2830-2, 1405328304)
Ostke raamat „Knife Skills” hinnaga 24.90
Paleo toitumine
27.97
Vana aja retseptiraamat
24.74
Kulinaaria: õpik
17.97
Salat, mu arm
27.97
Supra
24.90
Nadja Viinis
15.90
Hullult hõrgud hoidised
23.93
Paastuköök
19.79
Pioppi dieet
24.94
100 võikreemist lille
24.42
Hoidistaja salaraamat
17.97
Toit, kirg
21.70
Toiduga vähi vastu
34.94
100 magustoitu
15.95
Minu pidu
12.90
Veise- ja lambaliharoad
24.90
Eesti kokkade kokaraamat
19.90
Võileivad
1.40
Talvesmuutid
26.96
Söö end terveks
7.90
Jõulud
14.74
Lean in 15
19.91
Tulge külla!
24.90
Taimetoidud
21.90
Väike kringliraamat
23.93
Armastusega Kihnust
23.93
Setost saarteni
21.70
Väike marjakoogiraamat
21.70
Õunatoidud
11.90
Tänavatoit
21.70
Hiina toidud
12.92
Kalakoka ABC
12.92
Sahver: hoidised
14.74
Minu India köök
19.99
Osta 5
19.95
Kohupiim ja kodujuust
12.50
Brokoli ja lillkapsas
12.90
Söögivahetund
24.90
Räim ja heeringas
21.70
Ideaalvormi teejuht
17.97
Kaval kokk
16.96
Väega toidud
21.70
Salatit? Alati!
27.97
Kirss tordil
24.94
© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525