„Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal ...” on ümbrispaberiga kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: nagu uus, kõik see aeg riiulis seisnud raamat.
Autor: Anni Arro.
Toimetanud Katrin Streimann. Kujundanud Külli Kuusik. Fotod: Anni Arro, Johannes Arro, Sandra Urvak.
Raamatus „Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal ...” kokkab Anni Arro kolmes erinevas kohas. Ta alustab kulinaarset rännakut oma kokanduslike juurte juurest Itaaliast. Sealt tuleb ta tagasi Eestisse, oma Pelgulinna kööki, kust liigub maale, põldude ja peenarde vahele. Ei saa öelda, et üks koht oleks kuidagi parem kui teine. Igal pool on oma head ja vead. Iga koht mõjutab autorit erinevalt, kuid ta road jäävad ikka lihtsaks ja ausaks.
Oma olemuselt võiksid Itaalia ja Eesti köök olla väga sarnased. Itaallane paneb taldrikule päikeseküpse tomati, mozarella ning piserdab peale oliiviõli. Ta hindab oma toorainet ja teab, et taldrikule ei ole vaja kuhjata palju erinevat kraami. Eesti köök võiks toimida samadel põhimõtetel. Puravik, sirmik, räim, muskaatkõrvits, peet, rukkijahu, Peipsi sibul, vänge küüslauk – Eestis on fantastiline toorainevalik! Nii maitsvat kartulit, kui meil, ei leia mitte kusagilt mujalt!
Autor leiab, et võiksime olla teadlikud oma saadustest, võiksime olla uhked oma aarete üle.
Raamatust „Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal ...” leiab hulgaliselt retsepte, kuidas valmistada kergemaid eelroogi, suupisteid, salateid, kobedamaid kõhutäisi ning eriti maitsvaid kooke. Illustreeritud rohkete piltidega.
Raamatu „Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal ...” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.
Raamatuga „Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal ...” seonduvad märksõnad: toitumistavad, rahvustoidud, toidud, toiduvalmistamine, Itaalia, Eesti, kokaraamatud
„Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal ...” on ümbrispaberiga kõvakaaneline raamat, 272 lk; 19,8 × 26,1 cm; ↔ 3,2 cm; 1,034 kg.
Raamat „Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal ...” on hetkel laost otsas.
Raamatu „Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal ...” ilmumisandmed: Menu Kirjastus, 2010
ISBN/EAN: 9789949470105 (978-9949-470-10-5)
Toimetanud Katrin Streimann. Kujundanud Külli Kuusik. Fotod: Anni Arro, Johannes Arro, Sandra Urvak.
Kahjuks hetkel laost otsas.
Toidupäevik
7.97
Sepamaa talu köök
24.90
Sepamaa talu köök. Osa 2
24.90
Nadja koogid
24.90
Nadja koogid 2
24.90
Nadja väike koogiabi
9.90
Nadja Viinis
15.90
Toidupäevik
19.91
Nadja šokolaadikoogid
14.90
Paleo toitumine
27.97
Vana aja retseptiraamat
24.74
Kulinaaria: õpik
17.97
Salat, mu arm
27.97
Supra
24.90
Hullult hõrgud hoidised
23.93
Paastuköök
19.79
Pioppi dieet
24.94
100 võikreemist lille
24.42
Hoidistaja salaraamat
17.97
Toit, kirg
21.70
Toiduga vähi vastu
34.94
100 magustoitu
15.95
Minu pidu
12.90
Veise- ja lambaliharoad
24.90
Eesti kokkade kokaraamat
19.90
Võileivad
1.40
Talvesmuutid
26.96
Söö end terveks
7.90
Jõulud
14.74
Lean in 15
19.91
Tulge külla!
24.90
Taimetoidud
21.90
Väike kringliraamat
23.93
Armastusega Kihnust
23.93
Setost saarteni
21.70
Väike marjakoogiraamat
21.70
Õunatoidud
11.90
Tänavatoit
21.70
Hiina toidud
12.92
Kalakoka ABC
12.92
Sahver: hoidised
14.74
Minu India köök
19.99
Osta 5
19.95
Kohupiim ja kodujuust
12.50
Brokoli ja lillkapsas
12.90
Söögivahetund
24.90
Räim ja heeringas
21.70
Ideaalvormi teejuht
17.97
Kaval kokk
16.96
Väega toidud
21.70
Salatit? Alati!
27.97
Kirss tordil
24.94
Koogiga pai
24.90
Võileivatordid
24.90
Rõõm toidust
24.74
Kodune kondiitrikunst
23.32
© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525