Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: Hoidised, toiduainete säilitamineKokaraamatudToiduained, joogid

Hoidised, ajakirja Kööginurk eriväljaanne 03/2008


„Hoidised, ajakirja Kööginurk eriväljaanne 03/2008” on pehmekaaneline raamat. Raamatu seisukord: sisult uus, esikaane nurkades 1 cm ja 3 cm murdejooned.

Hoidised, ajakirja Kööginurk eriväljaanne 03/2008 kaanepilt – front cover

Hind: 4.94


Toimetaja: Violeta Barysienė.


Leedu keelest tõlkinud Tiiu Sandrak.


Keeletoimetaja: Pirgit Rebane.




„Hoidised, ajakirja Kööginurk eriväljaanne 03/2008” – tutvustus


Spetsiaalselt koondatud eriretseptide kogu.


Kirsilõhnaline rabarberimoos

1 kg rabarberivarsi

Siirup: 100 g kirsilehti, 1 kg suhkrut, 1 klaas vett

Pese rabarberi varred ja kirsilehed puhtaks. Koori varred ära ja lõika tükkideks. Keeda suhkrust, pooltest kirsilehtedest ja veest siirup. Kurna siirup ning vala rabarberitükkidele. Kui siirup on jahtunud, lisa rabarberile ülejäänud kirsilehed ning aja üheskoos keema. Siis vähenda tuld ja kuumuta, kuni tükid on läbipaistvad ja siirup paks. Vala kuum moos purkidesse ja sulge purgid kaantega.


Purkide ettevalmistus

Purkide puhtusest ja õhukindlusest sõltub, kuidas Sinu hoidised peavad üle talve vastu. Seepärast pese ja kuumuta purke hoolikalt. Kui purgid on mõnda aega seisnud, pane nad kõigepealt likku. Siis, kui mustus on lahti löönud, pese söögisoodaga puhtaks. Loputa hoolikalt, et ei jääks soodakübetki. Siis vala keeva veega üle ja pane kummuli puhta paberi või käteräti peale. Kaante kuumutamine on eriti oluline. Puhasta ja pese need algul samamoodi nagu purke. Kuuma veega pole vaja üle valada, vaid pane puhtad kaaned potti ning keeda 5–10 minutit. Enne, kui valad hoidise purki, loputa purk veel kord keeva veega üle. Milleks seda vaja? Steriilsuse pärast ja sellepärast, et purk ei läheks lõhki, kui valad sinna sisse kuuma vee või siirupi.



Raamatu „Hoidised, ajakirja Kööginurk eriväljaanne 03/2008” sisukord

Raamatu „Hoidised, ajakirja Kööginurk eriväljaanne 03/2008” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Hoidised, ajakirja Kööginurk eriväljaanne 03/2008” seonduvad märksõnad: toiduvalmistamine, toiduretseptid, nõuanded, ajakirjad



Raamatu „Hoidised, ajakirja Kööginurk eriväljaanne 03/2008” tehnilised andmed


„Hoidised, ajakirja Kööginurk eriväljaanne 03/2008” on pehmekaaneline raamat, 40 lk; 16,9 × 24,0 cm; ↔ 0,3 cm; 88 g.


Raamat „Hoidised, ajakirja Kööginurk eriväljaanne 03/2008” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Hoidised, ajakirja Kööginurk eriväljaanne 03/2008” ilmumisandmed: Septyni Menai, 2008

Ostan „Hoidised, ajakirja Kööginurk eriväljaanne 03/2008” hinnaga 4.94



Veel üllitisi „Hoidised, ajakirja Kööginurk eriväljaanne 03/2008” autori(te)lt:





Soovitame lisaks väljaandele „Hoidised, ajakirja Kööginurk eriväljaanne 03/2008” vaadata ka neid trükiseid:


Gurmeeaed
Gurmeeaed

25.95


Hoidised
Hoidised

34.94


Hoidised
Hoidised

34.94


Teeme ise
Teeme ise

24.94


Hoidised
Hoidised

21.70


Hoidised
Hoidised

21.70


Hoidised
Hoidised

14.94






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525