„Hapendamine ja marineerimine” on pehmekaaneline raamat sarjadest 50 retsepti!, Kodu ja Aed praktiline retseptivihik. Raamatu seisukord: uus.
Hind: 9.79
Koostaja: Marika Vingissar. Toiduretseptide autor: Marika Vingissar.
Toimetanud Tiina Lebane. Kujundanud Anu Maarand.
Üha enam populaarsust koguv aedviljade säilitusviis on hapendamine ehk piimhappekäärimine, milles happed tekivad aedviljades sisalduvate suhkrute fermenteerumise tulemusena. Piimhape pidurdab teiste mikroobide arengut ja soodustab hapendatud toiduaine säilimist. Selle protsessi käigus tekib hulk inimesele olulisi seedeensüüme, vitamiine ja ka probiootilisi tüvesid. Hapendatud köögiviljad hoiavad seedimise korras ja parandavad soolestiku mikrofloorat.
Hapukapsas ja sellest tehtud toidud kuuluvad meie rahvuskööki. Tegelikult saab hapendada kõikvõimalikke köögivilju ja tuttavaks on saanud juba ka Koreast pärit kimtši.
Marineerimine on köögiviljade säilitamine mitmesuguste äädikate abil. Veest, soolast, suhkrust, äädikast ja maitseainetest keedetud leemes säilivad ja maitsevad hoidised hästi.
Et hapendamine või marineerimine untsu ei läheks ja roiskumisbakterid võimust ei võtaks, on ülitähtis kõikide kasutatavate nõude ja köögiriistade puhtus.
Raamatu „Hapendamine ja marineerimine” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.
Raamatuga „Hapendamine ja marineerimine” seonduvad märksõnad: hapendamine, marineerimine, hoidised, kokaraamatud
„Hapendamine ja marineerimine” on pehmekaaneline raamat, 55 lk.
Raamat „Hapendamine ja marineerimine” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.
Raamatu „Hapendamine ja marineerimine” ilmumisandmed: Ühinenud Ajakirjad, 2023
ISBN/EAN: 9789916734001
Ostke raamat „Hapendamine ja marineerimine” hinnaga 9.79
Kokkuhoiu kokaraamat
5.49
Laste lemmikud
6.26
Lihtsad magustoidud
6.26
Head eesti toidud
6.50
Salendavad supid
5.50
Kerged magustoidud
5.90
Tordid ja koogid
9.79
Lihtsad liharoad
7.97
Pitsad ja pirukad
9.79
Hullult hõrgud hoidised
23.93
Hoidistaja salaraamat
17.97
Õunatoidud
11.90
Sahver: hoidised
14.74
Hapendamise maagia
27.97
Seenelise kokaraamat
27.97
Marjaraamat
17.97
Sõstraraamat
17.97
Suur õunaraamat
17.79
Sõstratoidud
13.93
Gurmeeaed
25.95
Kodused hoidised
19.50
Hoidistaja salaraamat
34.94
Hapendamine
27.97
Hoidised
34.94
Hullutavad hoidised
14.74
Magus maasikaaeg
14.74
Marineeritud hoidised
22.22
Imelised puud ja põõsad
37.97
Lia hoidised
19.79
Taluperemeeste hoidised
27.97
Mida teha seentega
24.74
Kodune kokaraamat
24.94
Kodused hoidised
44.90
Hoidistaja käsiraamat
37.97
Hoidised
34.94
Ravivad seened
27.97
Taluperenaiste hoidised
27.97
Kilulinna kokaraamat
27.90
Teeme ise
24.94
Hullult hõrgud hoidised
22.92
Maitsvad kingitused
22.90
Hullult hõrgud hoidised
22.70
Hoidised
21.70
Hoidised
21.70
Tegusa pere hoidised
21.50
Vanaema hoidised
20.99
Taluperemeeste hoidised
19.79
Taluperenaiste hoidised
17.97
Tomatiraamat
17.97
Kodune kokaraamat
17.47
Hoidised
14.94
Kurk salatisse ja purki
14.94
Täiuslik pirn
14.74
Mida teha seentega
14.00
Korilase kokaraamat
12.90
Aasta köögis 2
9.79
Kodukeldrid
9.79
Marjaraamat
9.79
© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525