„Gusto: miks itaallased räägivad aina toidust” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.
Hind: 37.97
Originaali pealkiri: Perché agli italiani piace parlare del cibo.
See ei ole kokaraamat, vaid katse koondada ühte köitesse kõigi Itaalia maakondade sümboltoitude lood ja pealtnäha puhtgastronoomiliste realiteetide „ideoloogiline” sisu ja nn kulinaarne kood. Kes kasutab pastasciutta maitsestamiseks Parmesani? Kes eelistab pecorino’t? Miks pitsa peab olema õhuke ega tohi rasvast nõretada, erinevalt sellest, kuidas seda tehakse kõigis maailma kiirtoidukohtades? Miks panettone on rammusam ja rikkalikum kui Veneto maakonna pandoro? Millised poeetilised ja ärevusttekitavad legendid ümbritsevad Sitsiilia cassata’t? Mida enam Itaaliat tundma õppida, seda selgemaks saab, et igal asulal on oma „söödav vapp”, s.t mõni roog, toode, mis on täiuseni viidud just seal: Firenze biifsteek, Milano risoto, Treviso sigur, Capri salat. Ja nende „firmaroogade” üle on kohalik rahvas uhke. Raamat on üles ehitatud kujuteldava retkena poolsaare põhjaosast lõunaossa, maakondade kaupa. Ja iga maakonna juures püütakse käsitleda neid toite, mis seostuvad itaallaste kollektiivses kujutlusmaailmas kohe vastava piirkonnaga, ning samuti, miks see nii on, andes sealjuures ülevaate levinumatest väljenditest ja mõistetest.
Raamatu „Gusto: miks itaallased räägivad aina toidust” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.
Raamatuga „Gusto: miks itaallased räägivad aina toidust” seonduvad märksõnad: toitumistavad, rahvustoidud, toit, toiduvalmistamine, eluviis, kombed, Itaalia (riik)
„Gusto: miks itaallased räägivad aina toidust” on kõvakaaneline raamat, 519 lk; 17,7 × 24,7 cm; ↔ 3,5 cm; 1,070 kg.
Raamat „Gusto: miks itaallased räägivad aina toidust” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.
Raamatu „Gusto: miks itaallased räägivad aina toidust” ilmumisandmed: Tänapäev, 2010
ISBN/EAN: 9789985629697 (978-9985-62-969-7)
Ostke raamat „Gusto: miks itaallased räägivad aina toidust” hinnaga 37.97
Supra
24.90
Armastusega Kihnust
23.93
Setost saarteni
21.70
Tänavatoit
21.70
Hiina toidud
12.92
Minu India köök
19.99
Athose mäe dieet
17.97
Jaanipäevatoidud
12.92
Seto köök: põlvest põlve
36.95
Eesti köök
27.97
Nigellissima
27.97
Ehe Eesti köök
25.95
Kaukaasia köök
24.94
Mitte ainult hummusest
21.50
Maffia kokaraamat
24.94
Jaapani toite
34.93
Itaalia dieet
27.97
Sushi: riisist rullini
24.94
Kreemikoogid ja -tordid
19.79
Road lastele
19.79
Hakklihatoidud
14.94
Supid neljal aastaajal
14.94
Texmex
14.74
Tai köök
7.97
Eesti rahvusköök
24.94
Klassikaline hiina köök
17.97
Kaks ablast itaallast
29.79
Pannikana
12.92
Salatid aastaringselt
12.92
Eine poole tunniga
12.92
Tänapäevane eesti köök
24.90
Türgi köök
24.94
Kevadised lemmikroad
14.94
Lihtsad suvised toidud
14.94
India toidud 30 minutiga
21.70
Täidetud pasta
14.90
Ühepajatoidud
14.90
Parimad pühadetoidud
24.74
Minu kokaraamat
24.74
Maitsepärand: retseptid läbi põlvkondade, aastaaegade ja kodude; eesti-inglise kakskeelne kokaraamat
31.30
Sushi samm-sammult
24.74
Eesti köök
24.90
Vanaemade kokaraamat
36.96
Jamie teeb
34.94
Maitsvad vene road
34.94
Elu nagu aperitiiv
31.70
Jamie Ameerika
29.92
© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525