NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.
NB! Raamatust „Gastronoomia” on saadaval rohkem kui üks variant.
Palun vaadake täpsemat infot altpoolt.
„Gastronoomia” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.
Hind: 37.97
Autor: Stuart Farrimond.
Inglise keelest tõlkinud Anneli Kritšmann-Lekštedt.
Toimetanud Ülle Kiivet. Kaane kujundanud Steven Marsden. Kujundanud Rehan Abdul, Vicky Read.
Kõrgekvaliteetse pildimaterjali ja selgitavate diagrammidega illustreeritud raamat „Gastronoomia” tutvustab kõige levinumaid toiduvalmistamisviise ja -tehnikaid, räägib lähemalt peamistest toiduainetest nagu liha, kala, piim, muna, maitseained, jahu ja õli, ning annab nõu, kuidas varustada oma köök kõige paremate töövahenditega.
Lihtsas keeles ja keerulisi termineid võimalust mööda vältides on autori eesmärk anda lugejale parem ülevaade toiduvalmistamise ja küpsetamise teadusest, mis aitab valla päästa tema loovuse.
Milliseid köögivilju on kasulikum toorelt süüa, milliseid kuumutada? Kuidas küpsetada mahlast steiki või täiuslikku kala? Miks popkorn plaksub? Kas keedetud riisi tohib soojendada? Miks tuleb ubadele keetmisel soola lisada? Toitumisteadlane dr Stuart Farrimond teab vastust kõigile seesugustele küsimustele ning viib teie kokandusteadmised ja toiduvalmistamisoskuse uuele tasandile.
Briti bestseller „Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” pakub kõrvuti nii põhjapanevaid teadmisi kui praktilisi samm-sammulisi nõuandeid, tuues molekulaartasandil toiduteaduse peentest gurmeerestoranidest teie kodusesse kööki. Autor jagab raamatus „Gastronoomia” hea toidu valmistamiseks vajalikke taustateadmisi kõigi toiduainete kohta, alates lihast, kalast, piimast ja munast kuni köögiviljade, maitsetaimede, jahu ja õlini. Raamat „Gastronoomia” lükkab ümber paljud levinud eksiarvamused ja näitab, kuidas teadus aitab mõista köögis toimuvaid igapäevaseid imesid.
Praktilised lahendused üle 160 kulinaarsele küsimusele ja probleemile, mille teaduslikud põhjendused toetuvad uusimatele uuringutele.
Profexpo ja Eesti Kirjastuste Liidu poolt korraldatud konkursil Aasta kokaraamat 2019 tunnistati „Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” parimaks tõlkeraamatuks.
Raamatu „Gastronoomia” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.
Raamatuga „Gastronoomia” seonduvad märksõnad: kokandus, toiduvalmistamine, käsiraamatud
„Gastronoomia” on kõvakaaneline raamat, 256 lk; 22,0 × 26,0 cm; ↔ 2,4 cm; 1,106 kg.
Raamat „Gastronoomia” on Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.
Raamatu „Gastronoomia” ilmumisandmed: Koolibri, 2019
ISBN/EAN: 9789985042595 (978-9985-0-4259-5)
Ostke raamat „Gastronoomia” hinnaga 37.97
Inglise keelest tõlkinud Anneli Kritšmann-Lekštedt.
Toimetanud Ülle Kiivet. Kaane kujundanud Steven Marsden. Kujundanud Rehan Abdul, Vicky Read.
Asub Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.
Ostan selle eksemplari hinnaga 14.74
Paleo toitumine
27.97
Vana aja retseptiraamat
24.74
Kulinaaria: õpik
17.97
Salat, mu arm
27.97
Supra
24.90
Nadja Viinis
15.90
Hullult hõrgud hoidised
23.93
Paastuköök
19.79
Pioppi dieet
24.94
100 võikreemist lille
24.42
Hoidistaja salaraamat
17.97
Toit, kirg
21.70
Toiduga vähi vastu
34.94
100 magustoitu
15.95
Minu pidu
12.90
Veise- ja lambaliharoad
24.90
Eesti kokkade kokaraamat
19.90
Võileivad
1.40
Talvesmuutid
26.96
Söö end terveks
7.90
Jõulud
14.74
Lean in 15
19.91
Tulge külla!
24.90
Taimetoidud
21.90
Väike kringliraamat
23.93
Armastusega Kihnust
23.93
Setost saarteni
21.70
Väike marjakoogiraamat
21.70
Õunatoidud
11.90
Tänavatoit
21.70
Hiina toidud
12.92
Kalakoka ABC
12.92
Sahver: hoidised
14.74
Minu India köök
19.99
Osta 5
19.95
Kohupiim ja kodujuust
12.50
Brokoli ja lillkapsas
12.90
Söögivahetund
24.90
Räim ja heeringas
21.70
Ideaalvormi teejuht
17.97
Kaval kokk
16.96
Väega toidud
21.70
Salatit? Alati!
27.97
Kirss tordil
24.94
Koogiga pai
24.90
© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525