„Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.
Hind: 25.95
Autor: Rain Kuldjärv.
Toimetanud Jolana Aru. Kujundanud Mai-Liis Raidaru. Fotod: Mailis Alter, Rain Kuldjärv.
Raamat „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” on muhe käsitlus hapendamise ja kääritamise teooriast ning jagab palju praktilisi nippe ja retsepte. Siin on soovitusi nii traditsioonilisi maitseid austavale hapendajale kui ka maitsenüansse hindavale julgele katsetajale. Autor õpetab, kuidas lisaks kurkidele ka teisi köögivilju hapendada, valmistada erinevaid kimtšisid ning maailma parimat seenesalatit. Põgusalt saab tutvuda ka hapendatud piimatoodete ja vürtsikilude valmistamisega. Loomulikult ei puudu siit ka kääritatud jookide valmistamise juhendid.
See raamat on valminud tänu autori aastatepikkustele teadusuuringutele ja suurele isiklikule huvile fermentatsiooni vastu. Autori soov on, et fermenteeritud toitude populaarsus kasvaks ja need satuks sagedamini eestlaste toidulauale. Fermenteeritud toit on tervislik ja toetab seedimist ning immuunsüsteemi. Korrektselt hapendatud ja kääritatud toit säilib kaua ning on seeläbi parem ka keskkonnale, sest vähendab toidu raiskamist.
Katseta julgelt retseptidega ja mitmekesista oma toidulauda!
Rain Kuldjärv on toiduteadlane, -uuendaja ja -entusiast ning ekspert fermentatsiooni ja sensoorika valdkonnas. Ta on töötanud üle 15 aasta Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK), kus ta praegu juhib funktsionaalsete toitude ja jookide arendussuunda. Raini igapäevatöö eesmärk on arendada koostöös Eesti ettevõtetega uudseid, tervislikke ja innovaatilisi tooteid, mis on konkurentsivõimelised ka maailmaturul. Rain teab Eesti toitu läbi ja lõhki – ta on juba mitu aastat konkursi „Eesti parim toiduaine” valimiskomisjoni esimees, „Parima talutoidu” komisjoni esimees ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni liige.
Raamatu „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.
Raamatuga „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” seonduvad märksõnad: fermentatsioon, hapendamine, toiduainete töötlemine, köögiviljad, seened, joogid, piimatooted, kilu, toiduretseptid, käsiraamatud
„Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” on kõvakaaneline raamat, 173 lk.
Raamat „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” on Laos nr 3, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.
Raamatu „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” ilmumisandmed: Pegasus, 2023
ISBN/EAN: 9789916165539
Ostke raamat „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” hinnaga 25.95
Hullult hõrgud hoidised
23.93
Hoidistaja salaraamat
17.97
Õunatoidud
11.90
Sahver: hoidised
14.74
Hapendamise maagia
27.97
Seenelise kokaraamat
27.97
Marjaraamat
17.97
Sõstraraamat
17.97
Suur õunaraamat
17.79
Sõstratoidud
13.93
Gurmeeaed
25.95
Kodused hoidised
19.50
Hoidistaja salaraamat
34.94
Hapendamine
27.97
Hoidised
34.94
Hullutavad hoidised
14.74
Magus maasikaaeg
14.74
Marineeritud hoidised
22.22
Imelised puud ja põõsad
37.97
Lia hoidised
19.79
Taluperemeeste hoidised
27.97
Mida teha seentega
24.74
Kodune kokaraamat
24.94
Kodused hoidised
44.90
Hoidistaja käsiraamat
37.97
Hoidised
34.94
Ravivad seened
27.97
Taluperenaiste hoidised
27.97
Kilulinna kokaraamat
27.90
Teeme ise
24.94
Hullult hõrgud hoidised
22.92
Maitsvad kingitused
22.90
Hullult hõrgud hoidised
22.70
Hoidised
21.70
Hoidised
21.70
Tegusa pere hoidised
21.50
Vanaema hoidised
20.99
Taluperemeeste hoidised
19.79
Taluperenaiste hoidised
17.97
Tomatiraamat
17.97
Kodune kokaraamat
17.47
Hoidised
14.94
Kurk salatisse ja purki
14.94
Täiuslik pirn
14.74
Mida teha seentega
14.00
Korilase kokaraamat
12.90
Aasta köögis 2
9.79
Kodukeldrid
9.79
Marjaraamat
9.79
© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525