Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.

NB! Raamatust „Avameelselt köögist” on saadaval rohkem kui üks variant.
Palun vaadake täpsemat infot altpoolt.




Teemad: Elulood, mälestused, biograafiadKokaraamatud

Avameelselt köögist
Seiklused kulinaarses allmaailmas


„Avameelselt köögist” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.

Avameelselt köögist Seiklused kulinaarses allmaailmas kaanepilt – front cover

Hind: 21.70


Autor: Anthony Bourdain.


Inglise keelest tõlkinud Juhan Habicht.


Originaali pealkiri: Kitchen confidential: adventures in the culinary underbelly.


Toimetanud Linda Uustalu. Kaanefoto autor: Courtney Winston.




„Avameelselt köögist” – tutvustus


Anthony Bourdain (1956–2018) on mitmes mõttes haruldane kokk. Ta töötas ennast nõudepesijast New Yorgi moodsa restorani peakokaks ja kirjutas sellest siis selle raamatu. Raamat „Avameelselt köögist” sai suurepärase vastuvõtu osaliseks, sellest vaimustusid nii lugejad kui ka kriitikud. Pärast seda on ta kirjutanud veel mitu raamatut ning juhtinud kokasaateid Travel Channelis ja Food Networkis.

Raamat „Avameelselt köögist” räägib sellest, kuidas algas ja kulges Bourdaini kokakarjäär. Kuulsusest ja glamuurist oli asi kaugel, kui ta nõudepesijana viletsavõitu kalarestoranis tööd sai. Et ta oli aga lapsest saadik kokaks saada tahtnud, siis õppis ta ahnelt ja väsimatult ning kohanes selle kummalisevõitu maailmaga, mis tema ees avanes. Tema köögilugudes leidub provintsirestoranide värvikaid tegelasi, New Yorgi peenemate söögikohtade töötajaid ja kliente, narkoärimehi ja reisidel kogutud muljeid Jaapanist ja Prantsusmaalt.

Raamatu „Avameelselt köögist” seda väljaannet on täiendatud Anthony Bourdaini märkustega, mis pärinevad 2012. aastast. Lisandunud on autori ees- ning järelsõna.



Raamatu „Avameelselt köögist” sisukord

Raamatu „Avameelselt köögist” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Avameelselt köögist” seonduvad märksõnad: kokad, toidud, toiduvalmistamine, Ameerika Ühendriigid, mälestused



Raamatu „Avameelselt köögist” tehnilised andmed


„Avameelselt köögist” on kõvakaaneline raamat, 344 lk; 15,0 × 21,0 cm; ↔ 2,3 cm; 521 g.


Raamat „Avameelselt köögist” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Avameelselt köögist” ilmumisandmed: Varrak, 2021


ISBN/EAN: 9789985353165 (978-9985-3-5316-5)

Ostke raamat „Avameelselt köögist” hinnaga 21.70




Raamatust „Avameelselt köögist” on olemas ka järgmised eksemplarid


Avameelselt köögist
Kõvakaaneline raamat.
344 lk; 15,0 × 21,0 cm; ↔ 2,3 cm; 521 g.
Seisukord: vähekasutatud.
Ilmumisandmed: Varrak, 2021

Autor: Anthony Bourdain.


Inglise keelest tõlkinud Juhan Habicht.


Originaali pealkiri: Kitchen confidential: adventures in the culinary underbelly.


Toimetanud Linda Uustalu. Kaanefoto autor: Courtney Winston.

Asub Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.

Ostan selle eksemplari hinnaga 19.97


Avameelselt köögist
Kõvakaaneline raamat.
318 lk; 14,8 × 20,8 cm; ↔ 2,3 cm; 438 g.
Seisukord: nagu uus.
Ilmumisandmed: Varrak, 2005
ISBN/EAN: 9789985309919

Autor: Anthony Bourdain.


Inglise keelest tõlkinud Juhan Habicht.


Originaali pealkiri: Kitchen confidential: adventures in the culinary underbelly.


Toimetanud Linda Uustalu. Kaane kujundanud Ruth Huimerind.

Asub Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.

Ostan selle eksemplari hinnaga 11.99



Tõeliseks kuulsuseks saanud Anthony Bourdaini raamat „Avameelselt köögist” räägib sellest, kuidas algas ja kulges tema kokakarjäär. Kuulsusest ja glamuurist oli asi kaugel, kui Bourdain sai tööd nõudepesijana viletsavõitu kalarestoranis. Et ta oli aga lapsest saadik kokaks saada tahtnud, siis õppis ta ahnelt ja väsimatult ning kohanes selle kummalisevõitu maailmaga, mis tema ees avanes. Tema raamatus „Avameelselt köögist” toodud köögilugudes leidub provintsirestoranide värvikaid tegelasi, New Yorgi peenemate söögikohtade töötajaid ja kliente, narkoärimehi ja reisidel kogutud muljeid Jaapanist ja Pariisist.




Veel üllitisi „Avameelselt köögist” autori(te)lt:





Soovitame lisaks väljaandele „Avameelselt köögist” vaadata ka neid trükiseid:


Päevik
Päevik

14.90


Diskursus
Diskursus

14.94


Topeltelu
Topeltelu

22.22


Sigmund
Sigmund

19.91






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525