„50 pulgajäätise retsepti” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.
Hind: 17.90
Autorid: Cesar Roden, Nadia Roden.
Tõlkinud Nelly Orissaar.
Originaali pealkiri: Ice kitchen: 50 lolly recipes.
Toimetanud Janne Kukk. Illustratsioonid: Divya Scialo, Peter Roden. Fotod: Adam Slama.
Cesar ja Nadia Roden õpetavad oma jäätiseraamatuses kodus valmistatud pulgajäätiste valmistamist. Meelepärase pulgajäätise leiab siit nii väike kui ka suur jäätisesõber. Cesar ja Nadia Roden õpetavad oma kaunis retseptiraamatus, kuidas valmistada maitsvaid ja kauneid pulgajäätisi igale maitsele ja igaks puhuks. Raamatus on 50 gurmeejäätise retsepti koos leidlike kaunistamisvõtetega ja serveerimisnippidega ning samm-sammuliste õpetustega. Raamatu ICE KITCHEN: 50 pulgajäätise retsepti abil saavad jäätisevalmistamisega hakkama ka algajad. Iga jäätiseretsepti juures on selle jäätise pilt, kus vastav pulgajäätis on kogu oma ilus ja ahvatluses otsevaates korralikult näha. Jäätisretseptide valik on väga mitmekesine, nendes seast leiab nii klassikalisi maitsekombinatsioone kui ka erilisemaid katsetusi. Tutvuge raamatu sisukorraga, kas seal on mõni retsept, mis paneb suu vett jooksma.
Enne jäätiseretsepte on nõuannete ja töövõtete osa, kus kirjeldatakse pulgajäätise valmistamise põhitõdesid ja vajalike töövahendeid jäätise valmistamiseks. Pakutakse loomingulisi lahendusi, milliste vormide sisse pulgajäätisi valmistada ja mida kasutada pulkadeks, kuidas saada jäätistesse triibud ja pöörised ning hõljuvad koostisosad. Raamatus on jäätise serveerimissoovitused ja nõuandeid, kuidas oma tehtud jäätiseid kaunistada ja mida kasutada katteks.
Üks jäätiseretsept Prantsuse pööris raamatust 50 pulgajäätise retsepti. Selle retsepti leiate jäätiseraamatu 92. leheküljelt.
Prantsuse vanillikreem ja vaarikas moodustab oivalise koosluse, mistõttu on see koduste pulgajäätiste seas vaieldamatu lemmik.
Väike kogus vodkat hoiab ära vaarikate kõvaks külmumise.
Vaarikate jaoks:
300 g vaarikaid
100 g suhkrut
2 spl viina (soovi korral)
Vanillikreem:
4 dl täispiima
2 dl vahukoort
näputäis soola
1 vanillikaun
4 munakollast
120 g suhkrut
• Vaarikate ettevalmistamiseks pange vaarikad kaussi ning valge peale suhkur ja viin. Jätke vähemalt üheks tunniks või ööseks seisma, et mahl vaarikatest välja tuleks.
• Vanillikreemi valmistamiseks pange piim, vahukoor ja sool potti madalale kuumusele. Lõigake vanillikaun lahti, kraapige kaunast seemned potti ja lisage ka kaun. Kloppige munad suhkruga kuumuskindlas kausis lahti. Kui piimasegu hakkab keema tõusma, tõstke pott tulelt ja valge paari lusikatäie jagu piimasegu munasegusse. Kloppige hästi läbi ja valage seejärel tagasi potti. Kuumutage pidevalt segades väikesel või keskmisel kuumusel, kuni segu on nii paks, et jääb puuslusika külge. Ärge laske segul keema tõusta. Võite seda segu paksendamist teha ka vesivannil. Kurnake segu kohe läbi sõela ja laske jahtuda. Seejärel pange segu vähemalt 2 tunniks külmikusse jahtuma.
• Tampige kergelt vaarikasegu, kuid jätke mõned vaarikad peaaegu terveks.
• Asetage lusikaga jäätisevormidesse vaheldumisi kihtidena vanillikreemi ja vaarikasegu, jättes servast 5 mm jagu tühjaks, et segu saaks külmumisel paisuda. Segage kihte veidi omavahel jäätisepulgaga ja jätke jäätisepulgad oma kohale ning pange jäätised sügavkülma.
Täieliku pulgajäätiste valmistusõpetuse leiate raamatust 50 pulgajäätiste retsepti leheküljelt 22.
Raamatuga „50 pulgajäätise retsepti” seonduvad märksõnad: jäätis, külmutatud magustoidud, kokaraamatud
„50 pulgajäätise retsepti” on kõvakaaneline raamat, 128 lk; 16,7 × 21,7 cm; ↔ 2,0 cm; 540 g.
Raamat „50 pulgajäätise retsepti” on Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.
Raamatu „50 pulgajäätise retsepti” ilmumisandmed: Sinisukk, 2015
ISBN/EAN: 9789949342891 (978-9949-34-289-1)
Ostke raamat „50 pulgajäätise retsepti” hinnaga 17.90
Koržetsi kalaraamat
15.95
Paleo toitumine
27.97
Vana aja retseptiraamat
24.74
Kulinaaria: õpik
17.97
Salat, mu arm
27.97
Koržetsi kalaraamat
24.74
Supra
24.90
Nadja Viinis
15.90
Hullult hõrgud hoidised
23.93
Paastuköök
19.79
Pioppi dieet
24.94
100 võikreemist lille
24.42
Hoidistaja salaraamat
17.97
Toit, kirg
21.70
Toiduga vähi vastu
34.94
100 magustoitu
15.95
Minu pidu
14.74
Veise- ja lambaliharoad
24.90
Eesti kokkade kokaraamat
19.90
Võileivad
1.40
Talvesmuutid
26.96
Jõulud
14.74
Lean in 15
19.91
Tulge külla!
24.90
Taimetoidud
21.90
Väike kringliraamat
23.93
Armastusega Kihnust
23.93
Setost saarteni
21.70
Väike marjakoogiraamat
21.70
Õunatoidud
11.90
Tänavatoit
21.70
Hiina toidud
12.92
Kalakoka ABC
12.92
Sahver: hoidised
14.74
Minu India köök
19.99
Osta 5
19.95
Kohupiim ja kodujuust
12.50
Brokoli ja lillkapsas
12.90
Räim ja heeringas
24.94
Söögivahetund
24.90
Ideaalvormi teejuht
17.97
Kaval kokk
16.96
Väega toidud
21.70
Salatit? Alati!
27.97
© Kirjavara Raamatupood OÜ • Registrikood 16003911 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 2125